Hur kan vi hjälpa dig att flytta?

Anlita Arcus transport

  • Ansvar, förtroende & service
  • Trafiktillstånd / Försäkring
  • Alltid Nöjda kunder
  • RUT-avdrag 50% avdrag

Bohagsflytt

Arcus Transport AB är en väletablerad Flyttfirma med 5 års erfarenhet. Vi är specialister inom alla former av flyttar och tillhörande tjänster. För oss är det viktigt att erbjuda god personlig service. Vi satsar på kvalité och flexibilitet för att du som kund ska kunna känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. VÅR flyttfirma i Göteborg ERBJUDER MER ÄN BARA en flyttfirma.

Vi är en Bohagsflytt och utför alla typer av flyttar, för både privathem och företag, magasinering och flyttstäd. Vi utför t.o.m. Flyttjänster. Vi har yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen flyttfirma Göteborg bohaget, personalen samt våra flyttbilar är försäkrade. Självklart arbetar vi med rutavdrag för packhjälp och flyttstädning. När ni anlitar oss ingår lån av flyttkartonger utan extra kostnad.

FLYTT GÖTEBORG – SÖKER DU FLYTTHJÄLP MED HELHETSLÖSNINGAR?

När man ska flytta och byta bostad kan det finnas mycket att tänka på. Man ska ha rätt typ av fordon för att kunna frakta allt från möbler och kläder till köksgeråd och prydnadssaker och dessutom krävs det att man vet hur man packar lådorna effektivt. Oavsett om man ska flytta långt eller kort så vill man att det ska ske på ett så smidigt vis som möjligt. Vi är flyttfirma som erbjuder helhetslösningar när du ska flytta. Vi erbjuder ett flertal olika tjänster både för dig som ska göra en flytt med ditt företag och för dig som ska flytta som privatperson.

BEHÖVER DU HJÄLP MED PACKNING, FLYTT OCH STÄD?

Arcus Transport AB är en flyttfirma hjälper dig med både att packa dina grejer på ett effektivt sätt som ser till att dina ömtåliga grejer håller samt sedan flytta dina ägodelar i en av våra flyttbilar med höj- och sänkbar ramp. Vi erbjuder även hjälp med både flyttstädningen i er gamla bostad i samband med flytten samt magasinering i lokaler av olika storlek för dig som har saker som blir över eller du inte vet var du ska göra av i samband med bytet till en ny bostad.

KRÄVER DIN FLYTT EN FLYTTFIRMA I GÖTEBORG SOM ÄVEN FLYTTAR UTANFÖR GÖTEBORG?

Ibland kan det vara så att man planerar en flytt betydligt längre än inom den stad där man bor. Vi utför inte bara flyttar i Göteborg även om vi främst jobbar lokalt, utan vi hjälper dig gärna om du ska flytta längre bort och till och med utomlands också. Vi hjälper dig helt enkelt från start till mål för att du ska få en bra upplevelse i samband med din flytt.

ÄR DET STRESSIGT OCH DU ÖNSKAR EN SMIDIG OCH BEKVÄM FLYTT?

Vi på flyttfirma Göteborg Arcus Transport finns till för att ditt nästa steg i livet ska bli ett så fint minne som möjligt och din flyttning till ny adress ska flyta på utan problem. Du kan fokusera på allt annat som måste funka i livspusslet och samtidigt vara säker på att allt blir rent, fint och noggrant packat. Vi vill hjälpa dig med detta genom att genomföra en så smidig och bekväm flytt som möjligt.

SVARET ÄR ENKELT – ARCUS TRANSPORT, DIN FLYTTSERVICE

Svaret på alla dessa frågor är helt enkelt: Arcus Transport, din Flyttföretag! Har du några funderingar på vad det kostar att anlita oss för din flytt kan du antingen ringa oss på 031 221 066 eller skicka en offertförfrågan via vårt formulär som du hittar här.