Om Arcus Transport

Vi är Arcus Transport & Flytt AB,                                                                                Ett transportföretag som står för personlig och professionell trygghet och säkra transporter.

Vi tillhandahåller flytthjälp, transport, packhjälp, bortforsling, montering, rivning, byggavfall, och städtjänster. Vi har lång erfarenhet av vår tjänst. Vår ambition är att leverera tjänster med hög kvalitet. Vi har godsförsäkring för transportörer. Vår personal är utbildad inom flyttning och städning. 

Vi har många samarbetsavtal och är partner med olika företag, som är mycket nöjda med vår leverans och pålitlighet. 

Vi har gods garanti – hos Trygg Hansa.

Vi följt marknaderna mycket noga och förstår vi vikten av ett säkert och snabbt flyttning och  transportbehov. Du vill ha ett transportföretag som garanterar resultat. Inte bara det. Du vill också ha ett företag som kan erbjuda dig extra tjänster som hemstädning och kontorstädning och för att ta bördan av att behöva hantera allt annat när det gäller att flytta. Arcus är här för dig!

VÅRT FlyttPORTPROCESS

Planera

STEG 1

Förpackning Städning

STEG 2

Flyttning

STEG 3

Uppackning

STEG 4

Vår kvalitetsgaranti

Nöjd-kund-garanti & Kvalitetsgaranti!

Vi garanterar dig säker effektiv och professionell service. Vi är så säkra på att du blir nöjd med våra tjänster.

Vi tar hela ansvaret för att städningen blir godkänd. Garantin gäller tills de nya bohaget är inflyttat. Är inte den nya hyresgästen/hyresvärden eller ägaren nöjd kan de kräva att brister och fel skall åtgärdas.